Waarom AvHaal

Wij zijn twee broers die zich wil inzetten voor een schonere en prettigere leefomgeving voor iedereen. Voor zowel hulpbehoevenden zoals minder validen en ouderen maar ook voor studenten, gezinnen en bedrijven.

Avhaal is opgericht in 2018, nadat wij naast onze eigen grootmoeder, steeds meer signalen binnen kregen van mensen die bepaalde en vooral betaalbare hulp nodig hebben, maar die moeilijk te vinden is. 

Vanwege onze verschillende achtergronden kunnen wij hulp aanbieden op veel verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan klussen, maar ook aan hulp met installatie of oude tarieven die u nog betaald, waar al geruime tijd vaste lage prijzen voor zijn.

U geeft het aan, wij regelen het.
Als de diensten niet op onze website staan, dan kunt u contact met ons opnemen. We horen graag waar we u mee kunnen helpen.

De diensten worden uitgevoerd door jonge enthousiaste ondernemers die service en contact met zijn klanten voorop stelt. We zijn ervaren op verschillende vlakken en samen kunnen we er voor zorgen dat het voor u zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Bereikbaarheid en service zijn onze kernwoorden. Als u ons nodig bent, dan hoeft u maar een Whatsapp bericht te sturen of even te bellen en wij zorgen dat we zo spoedig mogelijk op de stoep staan.