AvHaal is er voor iedereen!

Met ons team zijn we in de mogelijkheid om zowel grote als kleine klussen voor u te verzorgen. Wilt u uw volledige woning opgeknapt hebben of gebruik maken van 1 van onze diensten, dan staan wij graag voor u klaar.


Een vrijblijvend gesprek?

 Ga dan eens naar onze contactpagina. Heeft u meer interesse in onze diensten? Kijk dan eens bij de kopjes onder particulier in de balk bovenaan.

Algemene voorwaarden:

*Het minimaal af te nemen aantal uren is: 1. De prijs voor meer dan 1 uur werken wordt afgerond naar hele uren.
*Wij hanteren geen voorrij kosten. Dit zit bij het uurtarief in verwerkt. We hanteren een maximale reistijd van 15 minuten per rit,    wat in het eerste uur verwerkt is.
*Wanneer u bij ons een pakket afneemt met meerdere opdrachten en u bent genoodzaakt om een gedeelte niet meer uit te laten voeren, dan houden wij u niet aan het vooraf afgesproken bedrag. 
Mocht dit het geval zijn, dan krijgt u een rekening van de werkzaamheden die wel uitgevoerd zijn, gemaakte kosten, ingekochte materialen en 50% van de geplande uren voor de opdrachten die nog niet zijn uitgevoerd.
*Heeft u getekend voor een offerte en ziet u er vanaf, zonder dat er diensten zijn uitgevoerd. Dan hoeft u alleen de annuleringskosten te betalen.